Een herinnering
Kostbaarder dan goud
Gelukkig kunnen zijn
Omdat iemand van je houdt
De angst verdwijnt
Nu ik weer vriendschap ervaar
Een sterke band
Die brengt ons bij elkaar
De tijd vergeten
Door gesprekken met elkaar
Over ons gedeeld verleden
Ook al valt het zwaar
Op een bewust moment
Een belofte afgelegd
Nooit zal de één de ander verlaten
Zo hadden wij gezegd
We bonden onze vriendschap
Samen staan we sterk
Het ging echt heel goed
Je ging zelfs mee naar de kerk
Toch bleek onze belofte
Voor jou niet haalbaar
Je vond het genoeg
Jij was hier klaar
Toen kwam dat telefoontje
Ik voel nog steeds de pijn
Op het moment dat ik hoorde
Dat jij er nooit meer zou zijn
Een briefje liet jij achter
Met woorden vol verdriet
Lief aan mij geschreven
Waarom jij mij verliet
Nog steeds komen de tranen
Als ik denk aan jou
Want ik wil je vertellen
Ik hou nog steeds van jou
Vaarwel, mijn liefste… † 21-05-2007