Op elk moment van deze dag
heb ik gedacht aan jou
en telkens voel ik weer
hoeveel ik van je hou
je bent een vriend zoals geen ander
je bent mijn alles, mijn geluk
mijn grote liefde is voor jou en gaat echt nooit meer stuk
ik blijf voor altiid bij je
zonder jou kan ik anders niet leven
vraag me wat je wil
ik zal je alles geven
maar vraag me niet om je te verlaten
want...dan breek je mijn hart
en dat valt nooit meer goed te praten