Is het egoïstisch,
als ik zeg ik!!
Ik vind van niet,
mijn leven mijn keuze
Mijn leven,
mijn gedicht..
Mijn hoofd vol gedachten,
over mijn meisje,
mijn liefste blonde vriendinnetje
met haar hoofd vol gedachten
Mijn hoofd vol gedachten,
over die gekke mutsii,
mijn liefste mustii,
met haar hoofd vol gedachten
Mijn hoofd vol gedachten,
over die lieve jongen,
mijn liefste schatje,
met zijn hoofd vol gedachten
En zelfs mijn hoofd vol gedachten,
over dat ene meisje,
dat meisje wat nooit mijn beste vriendin zal zijn,
maar ook zij heeft iemand nodig
Maar nu is mijn hoofd leeg,
gewoon omdat ik tijd voor MIJ heb genomen,
dat was niet egoïstisch,
dat was gewoon een tijdje nodig
Lieve mensen,
ik hou echt van jullie allemaal,
jullie betekenen allemaal iets voor me,
ik wil jullie allemaal nooit meer kwijt
-250108-