hoe het begon........
ik leerde je kennen via de chat
en vraag me telkens af
waarom ik niet eerder op je naam gelet had
ik had een hele zware tijd achter de rug
met veel verdriet en ellende
maar daar dijnste je niet voor terug
we begonnen met elkaar te praten via de pc
en in eens zaten we daar
2 uur elke dag 2 weken lang aan de telefoon
maar ook daar zat jij niet mee
jij hebt me in laten zien
hoe het is om om iemand te geven
hoe het is om echt te leven
jij hebt me laten zien wat ik verdien
lieve schat,
bedankt dat je zoveel begrip voor me hebt
en dat allemaal begon 6 maanden geleden
allemaal via de chat