Het lijkt nu heel moeilijk
De pijn en het verdriet
Iedereen leeft maar door,
iedereen geniet....
het lijkt nu heel leeg,
een machteloos gevoel,
niemand die je raad kan geven,
niemand die snapt wat ik bedoel....
Leef bij de dag,
accepteer je verdriet,
je mag er om huilen,
ook als iedereen het ziet....
Er veranderd niets,
aanvaar het gemis,
je zult moeten accepteren,
dat wat niet te veranderen is....
De zon gaat zeker weer schijnen,
al lijkt alles nu donker en stil,
onthoud dat ook jij gelukkig mag worden,
want geluk vinden is alles wat ik wil....