als God wist hoeveel ik van je hou,
dan had hij mij dit nooit aangedaan.
maar er was een reden
waarom jij hier niet kon blijven,
een reden waarom ik niet voor jou mocht zorgen.
kyan voor je bij me weggaat
weet dat we enorm veel van je houden,
we gaan je nooit vergeten
want jij hebt hier al bij iedereen
een plaats in het hart gewonnen.
God, ik kan het je vergeven
maar ik zal het nooit vergeten
zorg goed voor mijn kleine schat
en vraag dat hij op me wacht
zodat er ooit een dag zal zijn dat ik
mijn lieve jongen leer kennen