het pad van de liefde
is moeilijk te begaan
bij de vlakke delen is de liefde ontsettend fijn
maar bij kuilen en hobbels doet het alleen maar pijn
die pijn is op geen manier te verzachten
je zult alleen op betere tijden moeten wachten
die zullen komen dat moet het pad beloven
zodat iedereen tijdens zijn tocht blijft geloven
het pad van de liefde is hart en heel erg lang
wees sterk en verstandig ben voor niets en niemand bang
je kunt niets vragen je kunt niets weten
maar 1 ding is zeker het word de reis van je leven
tot je de liefde hebt onmoet en dan weeet je zeker ik zit goed
ik zelf heb er 5 jaar over gedaan om echte liefde te vinden dus geef nooit op
sylvia