Opa M. deel II
Daar lig je nu dan
Het is nu echt voorbij
Je leven is ten einde
En hier zitten wij
Wij blijven achter met een gemengd gevoel
Wij blijven achter met een traan
Voor jou is het zo beter
Je kon in vrede gaan
We blijven aan je denken
Aan je denken zoals we je kennen
Altijd vrolijk, altijd sterk
Het word nu eerst even wennen
Wennen aan een wereld
Een wereld zonder jou
Maar we moeten nu weer verder
Zoals jij dat altijd wou
En verder zullen we gaan
Met jou in ons hart gesloten
Vergeten doen we je nooit
We hebben altijd van je genoten