Mijn schat
nooit meer zal ik alleen zijn
Nooit meer zonder elkaar
altijd blijven wij samen
Onze liefde kan niet stuk
De liefde van mij voor jou
is alles wat ik heb
onze liefde is van ons
niemand die dat steelt
wij zijn
nooit meer alleen
Liefde is alles wat jij mij geeft
ik zou nooit meer alleen willen zijn
ik zou niet kunnen leven met de gedachten
dat je niet bij me bent
elke nacht denk ik weer
elke nacht is een nacht met jou
onze liefde is echte liefde
ik wil
nooit meer alleen zijn