Magere Hein
Moet je bang zijn om te sterven
Bang zijn voor de komst van Magere Hein
Of komt hij ons juist verlossen
Verlost hij ons van alle pijn
De pijn van het sterven
De pijn van het bestaan
Haalt hij ons uit ons lijden
Haalt hij ons hier vandaan
Geeft hij ons een tweede leven
Een soort van leven na de dood
Met al je overleden vrienden
Die je ook steunde in tijden van nood
Of is dat moment echt het einde
en leef je maar één keer
Moet je er volop van genieten
Is er hierna echt niets meer
Kon je hem maar even ontmoeten
om te weten te komen hoe het verder gaat
En zo minder bang worden voor zijn komst
Zodat je het je gewoon gebeuren laat
Want ooit zal hij komen
Het is alleen nog de vraag wanneer
Morgen of pas over een jaar of tien
Weet je wat er gebeurt, heb je geen twijfel meer