Wat zou de toekomst mij brengen?
Zou het liefde zijn,
of word het alleen maar pijn?!
Eigelijk is het maar beter ook dat we het niet weten,
zodat we nooit zullen vergeten......
Dat je moet vechten voor een mooie toekomst.
Een toekomst vol met goede dingen,
als dat gebeurd zal ik de longen uit mijn lijf zingen.
Ok maar laten we even realistish blijven,
over mooie dingen kan ik alleen maar schrijven.
Niet te vergeten dat ik er altijd over zal dromen,
dat zo een mooie toekomst mij tegemoed zal komen.
Ik wil later een mooi leven,
de vraag is alleen......
Wie zal mij dat gaan geven??
Of moet ik zelf een mooie toekomst op gaan bouwen,
tenslotte valt er roch bijna niemand te vertrouwen!!
Tenminste mijn ervaringen lijden tot eenzaamheid,
ik heb dan ook van veel dingen spijt!!
Ik heb veel mensen pijn gedaan,
daarom zijn ze allemaal bij me weg gegaan.
Maar gelukkig heb ik Angel en Spek nu......
Ik wou alleen even zeggen:
Dat de gevoelens die ik heb voor jullie,
niet vallen uit te leggen!!
Ik weet niet hoe ik moet duidelijk maken wat ik voor jullie voel,
maar ik denk dat jullie wel begrijpen wat ik bedoel.
Wat ik dus eigelijk probeer duidelijk te maken,
is dat ik jullie NOOIT zal verlaten!!!!
IK HOU VAN JULLIE!!!!