Ik zou een ode willen schrijven
over de liefde die ik voor je voel
over de warmte van je zachte huid
je stralende regenbuien
Zou je de hemel in willen prijzen
voor alle liefde die je voor mij voelt
voor je troostende armen om mij heen
voor je kleurrijke karakter
Ik zou een ode willen schrijven
maar als mijn pen haar zwarte inkt verliest
zijn mijn gedachten al uitgevlogen
naar de vrijheid van jouw leven