Het storten van water door engelen op aarde
Zorgt dat mensen in een dal
Verliezen al hun waarde.
En terwijl de engelen daarboven zich vertieren,
Verdrinken mensen, koeien, stieren
En in hun vlakke aardse land
Staan dan de mensen aan de kant
Van wat eens hun land was, nu slechts water.