Tell me your secrets
tell me your stories..
Vertel me alles
want ik wil jou
kennen - iedere
vezel die in jouw
woont.
Vertel me jouw geheimen
fluisterende zinnen
misschien voor alsnog
opgesloten in jouw hart.
Vertel me jouw verhalen
ieder stukje van jouw persoon
wil ik lezen en horen
wil ik kennen en doorgronden.
Vertel me alles
want ik wil je kennen
elke dag een beetje meer.
28-01-07