Halverwege de dag
is er nog steeds geen echte lach
Weet niet wat ik aan het gevoel kan doen
Het is nog erger dan toen
Erger dan in het verleden
Hoe moet dat dan wel niet gaan in het heden
Ben bang voor me eigen doen en laten
Gelukkig heb ik tenminste 2 mensen om mee te praten
2 mensen die ik vertrouw
2 mensen waar ik een band mee opbouw
sla me eigen hand kapot
scheld in het rond
maar het helpt niet
m'n armen zijn rood gekleurd
maar ook dat heeft me niet opgefleurd
wat kan het leven nu nog wel leuk maken
wat zal de duisternis doen kraken