Zondag is de dag dat ik jou zal ‘laten gaan’
Ik ga samen met jou nog één keer aan de waterkant staan
Afscheid van je nemen is wat ik dan moet doen
Verder gaan met mijn leven en niet meer terug denken aan toen
Symbolisch ga ik dan gedag tegen je zeggen
En mijn hart samen met jou in het stille mooie water leggen
Ik zal je mooie herinneringen koesteren de rest van mijn leven
En zal je misschien ooit weer eens opzoeken.. voor heel even
Maar nu is het tijd voor mij om met iemand anders mijn geluk te vinden
En mijn verder de rest van mijn leven met haar te gaan binden
Samen ga ik er met haar zeker wel komen
En zal jij af en toe nog even langs komen in mijn dromen..
Veel liefs Nicole…
Dit gedicht heb ik geschreven als een steuntje in de rug voor een goede vriendin van mij die afscheid gaat nemen van een onbereikbare liefde.. zodat ze verder kan gaan met een nieuwe start...