Ik heb gevochten
de strijd gewonnen
met vallen en opstaan
heb ik mezelf teruggevonden
Het kostte me veel moeite
elke dag weer
vallen en opstaan
het deed zo zeer
Elke dag een stap verder
dichter naar mijn hart
het was geboeit, gesloten
ik was zo verward
Het is alsof ik de sleutel heb gevonden
de sleutel tot mijn wonden
Probeer mijn dromen weer waar te maken
door opnieuw jou hart te raken
Ik blijf vechten, mijn hele leven voor jou
met vallen en opstaan, omdat ik van je hou
Probeer dichter bij jou te komen
want jij bent de jongen van mijn dromen
ik vecht
en ga door