overal
Overal zie ik het
Overal hoor ik het
Ze zijn niet echt,
maar toch kijk ik
ze bewegen alsof ze echt zijn
maar als ik z wil aanraken, gaat het niet
de mensen zeggen constant dat ik zit te dromen
terwijl ik naar iets kijk,
ze weten het niet,
want ze zien het niet,
Gelukkig maar!!