Eesrt en vooral dit gedicht is 3 jaar geleden gschereven toen ik nog gepest werd !!
gedicht :
Ik sta hier aan de zijlijn,
Kijkend naar de blije kinderen.
Ik sta hier aan de zijlijn,
Met een hart vol verdriet.
Ik sta hier aa de zijlijn,
Helemaal alleen.
Weet niet wat te doen.
Ik wil wenen,
Maar verbied het mezelf.
Ik wil het uitschreeuwen
Maar durf het niet.
Ik wil hier niet meer staan,
Maar zonder vriend kan ik daar niets gaan doen.