Jij die mij bemint
zoals jij woorden fluistert
in het donker heel zacht
laat mij strelend
jou liefde voelen
tot in het diepste van ons hart
jij die mij bemint
met de schoonheid van een ster
de passie van een doorn
en de elegantie van een roos
laat mij bevend
jou passie voelen
zoals de warmte van de zon
jij die mij bemint
als een zee
zo puur, blauw
zoals de golven en de wind,
tot in de eeuwigheid
met elkaar verbonden
samen als één.