Ware vriendschap
Als alles donker en zwart word,
En ik niet weet wie ik kan vertrouwen.?
Als ik me kwaad voel ,neerslachtig,en totaal vanstreek
Net een bom klaar om te ontploffen
Een ver fel licht schijnt op mij neer,
Zo fel dat het mijn zicht verblind
Ergens weet ik dat hij er is om mij te helpen
Een ware vriend “ een” van de weinige!
Als ik s’morgens wakker word
Niet wetend waar ik ben
kijk Ik in het licht om iets te vinden,
En daar ben je dan,je steekt je hand uit.
Ik grijp je hand en realiseer
Een vriend als jij betekent meer
Dan al het andere in de wereld
Meer als hetgeen ik aanbid
Jou schouder is een plaats voor rust
Jouw woorden maken me sterk
Voor het eerst in mijn leven weet ik
Deze vriendschap kan niet meer stuk.