Terwijl ik luister naar zijn adem
begin ik te trillen.
Zijn hart slaat tellen over
terwijl ik dooradem.
Zijn hand trilt
en zijn gezicht is wit
Witte lakens over zijn benen
en mijn hand btgint te trillen.
Dan stopt hij plots met ademen
en ik met tellen....
Maar zijn horloge om zijn pols tikt rustig door...