Lief meisje
Rust maar in mijn armen
Kom maar bij mij
Ik sta altijd aan je zij
Ik weet je hebt het moeilijk
Ja je hebt het zwaar
Die pijn weghalen
Kon dat maar
Maar het kan niet
Meisje heb geen verdriet
Met je oma gaat het nu slecht
Geniet van de tijden dat ze er nog is
En als het zover is
Zal ik met me armen open staan
Om jou te ontvangen
Samen kunnen we er tegenaan
Ik zal langskomen
Ik zal je troosten
ik zal geen woorden gebruiken
alleen laten weten dat ik ervoor je ben
laat je tranen maar komen
erg is het echt niet
laat maar zien je verdriet
bij mij kan het wel
wees maar niet bang
als er iets is trek maar aan de bel
ik zal doen wat ik voor je kan doen
ook al zit ik met al mijn gedoe
en al mijn shit
denk niet aan mij,maar aan jezelf
want ik heb het wel voor je over..
Ondanks alles wat er tussen ons is gebeurd
is onze vriendschap nooit voorgoed over geweest
onze vriendschap gaat nooit kapot
en daar ben ik blij mee
je mag altijd bij me komen
ja wij voor altijd twee