je loop al een paar dagen gek te doen
je geeft me zelfs geen zoen
wil je niet meer van me houden
kan ik deze relatie niet meer verder opbouwen
het doet me heel veel pijn
dat je niet meer bij mij wilt zijn
moet ik nu verder alleen door gaan
weer naar die lange baan
iemand anders zoeken
kan je niet kopen zoals boeken
waarom laat je mij nu helemaal alleen
ben ik zo'n blok aan je been
wij hadden het samen toch zo fijn
maar ja jij bent degene die niet meer bij mij wilt zijn
ik kan niets meer doen dan huilen
en weer vallen in die diepe kuilen
had ik je haar nooit ontmoed
jouw zoet
ik zal je heel hard missen
niet te vergissen
zal ik altijd van je blijven houden