Midden in de nacht,
ik krijg geen oog meer dicht,
ik wacht.. en wacht ..en wacht..
straks wordt het al licht!
Stijf gelegen en gebeden
komt uiteindelijk de slaap
wat niet kon worden vermeden
de wekker rinkelt ...en ik gaap..
Opstaan is een zware plicht!
net nu het dromenland mij wenkt
sta ik op met een gezicht
die ieder in gebed herdenkt!!