Er is te veel gebeurt,
Ik kan er niet langer tegen,
De tijd gaat me nu even te snel,
Alles komt achter elkaar aan,
En nu ook nog dit.
Het is me nu allemaal even te veel,
Moet even een tijdje zonder je,
Ik heb tijd nodig om na te denken.
Over de tijden die gegaan zijn en nog zullen komen.
De klok blijft nu even voor me stil staan.
Om er over na te denken,
Te denken over de tijd,.
De tijd die ik nog moet invullen op de goede plaats.