Niemand op de wereld, is zo belangrijk als jij.
In een tijd van pijn en verdriet, maakte jij me blij.
Constant in mijn gedachte, is de lach op jouw gezicht.
Op elk moment van de dag, is mijn hart op jou gericht.
Liefde zoals die voor jou, hoort nooit voorbij te gaan,
En nooit wil ik je kwetsen, ik wil nooit bij je vandaan.