Geen weg is oneindig
Geen weg is te lang
Het gevoel wat ik achterlaat
Is niet meer zo dichtbij
Maar toch ben ik bang
Bang wat er komen gaat
Geen zee is te diep
Geen golf is te groot
Gered uit het water
Met geluk, een wonder
Getrokken op die boot
Maar toch weer kopje onder