Vader,
Onder tussen had je gewoon een andere vriendin
Maar wat had dat nou voor zin
Had het dan gelijk gezegt
En was je maar oprecht
Onder tussen heb je me keihard bedrogen
Je hebt me al die tijd voorgelogen
Ik wil je niet meer zien
Want dit is niet iets wat ik verdien
Alles wat je me hebt aan gedaan
Wil ik nu eindelijk zonder jou staan
Je zal me verliezen
Want je zal voor hun kiezen
Ik ben je dochten voor jou niet meer
Want je deed me te veel zeer
Je kon mij alleen verdriet doen
Je had zovaak geen fatsoen
Maar ik sta sterker sterker dan jou
En denk maar niet dat ik nog van je hou
Ik kan alles wel alleen aan
Want ik heb er dat altijd al gedaan
Je deed net of je er voor me was
Maar na een tijdje besefte ik het pas
Dat alles wat jij mij duidelijk probeerde te maken
Niet waar was en het mij diep van binnen zou raken
Je deed me alleen verdriet en pijn
En zorgde ervoor dat ik er niet meer wilde zijn
Papa waarom doe je dit?
xlaura.