Ik heb het lang verzwogen,
maar hij heeft zulke mooie ogen
en zo’n mooi lichaam.
Af en toe doet hij raar,
maar ik voel het , we zijn een paar.
Vanaf de eerste keer dat ik hem zag
schoot ik gelijk in de lach,
want hij was gewoon te perfect.
Hij had nette kleding en een scheiding in zijn haren.
Ik wist meteen dat we voor elkaar geschapen waren.
Wat moet ik nou doen.
Het is geoon anders dan toen
Ik wil nu laten zien dat ik van hem hou.
Ik moet de gok gwoon wagen
zodat onze liefde kan slagen.
Maar als hij niet wil
dan laat ik heus geen gil.
Ik ga dan verder met mijn leven,
maar ik zal altijd van hem houden
en mijn hart blijft warm bij alle koude.