Wat doe je als je rijk bent?
als je alles al hebt
Als je op je luie reet langs alle oneindig veel kanalen zept?
Maar toch alleen bent zonder dat iemand jou kent.
Wie zit er boven de rest?
Imand met een groot huis?
Iemand met een goedgevulde kluis?
Of gewoon iemand die goed kletst?