Wrede woorden krassen in mijn hart
als een storm uit hun monden ontsnapt.
Orkaan brengt mij uit mijn evenwicht
en laat mij dan even dansen
tussen de vlammen van de hel.
De hitte doet mijn hoofd soms koken,
huil tranen om het vuur te doven,
zoekend naar geluid uit het duister
waar ik dan het liefst naar luister:
stilte, waarin ik mijn woorden zoek.