Ik wou dat ik iemand had
Die me troosten kan
Zachtjes zijn hand op mijn
Schouder legde
En zegt dat alles slechts een
Enge droom was
Maar niemand vind de woorden
Die me troosten kunnen
Niemand kan zijn hand op
Mijn schouder leggen zonder
Dat ik ineen krimp
Er is niemand die me
Troosten kan,
Waarom zou ik nog
Eeuwig blijven wenen?