Hoe de bloem leven bloeit,
De wind je verhoedt voor gevaar.
Hoe een wezen zichtbaar wordt,
En tot leven wordt verklaard.
Leven achter een maskerade,
Een oase voor het oog.
Totdat elke wond doodbloedt,
En gevoelens worden doorboort.
De zon verliest haar kracht,
Het leven is enkel schijn.
Tot gelijkwaardigheid,
Een terugkerend verschijnsel zal zijn.