geluk
wat ben ik blij
dat jij er bent
ik ben van jouw jij van mij
jij bent echt mijn lieve vent
ik kan met je lachen met je dromen
ik kan bij jouw mezelf zijn
met jouw kan ik door deze tijd heen komen
dit voelt echt fijn!
er was een angst om je te verliezen
een angst dat je voor een ander zal kiezen
maar ik weet dat ik je kan vertrouwen
en voor 100% op je kan bouwen
dat gevoel doet me gewoon goed
een gevoel zoals het echt moet
ik moet wat bekennen
en dat doe ik door het op te pennen
ik wil even zeggen dat ik van je houd
dat je een schatje ben en een lekkerding
je laat me schijnen zoals de zon
zoals niemand nog langer bij me deed of kon
dit is voor de allerliefste leuke, knappe, schattige en gevoelige jongen die ik in dit leven mag meejmaken en ik houd met heel mijn hart van em vandaar dit dichiej!!
moppiej ik houd van je!!!!!!!!!!!!!! :)