Het is dat ik ooit heb geconcipieerd
-Leve wat appels doet glimmen-
Maar ik zie de appel, en denk
Wat kan de appel nog dimmen..
Wat heeft deze vrucht ons geleerd
Deze bomvolle vitaminetank
Ik ben een slang, oké
Misschien een gif voor de zee
van liefde en berouw
van fiducie, en van trouw
Maar een gif wat kracht bedrijft
Een gif, wat eenieder verstijft
Maar zo belangrijk in deze tijd
En o zo gewild, in tijden van strijd
Maar als de strijd gestreden is
Ben ik alsware de vergiffenis
Al ver voorbij, en jij
Jij denkt alleen maar aan gemak
Ik vind je zelfs behoorlijk zwak
Mijn tanden nog onaangetast
Mijn kern nog lang niet verbrast
De kracht zoekend in mezelf
Magie, iets waar ik uit delf
En wat ik maar al te graag gebruik
Dus neem gewoon een duik, in mijn geest
Niet wat er ooit aanwezig is geweest
Maar het felle charisma, wat verblind
Ik zegen hiermee, elke dag een kind
Wat geboren wordt in onschuldigheid
Wat als ieder kind wil, de tijd
Om volwaardig door het leven te gaan
Om tussen geweld overeind te staan
Maar jij vervloekt de Magie
En ik, ik heb de kracht
Maar jij wil de kracht niet
Jij wil de obstipatie
En jij, jij wil de macht
Omdat je mij niet ziet
Maar ik zal je kind toch mijn zegen
geven, en meer dan dat, magie
Opdat het verwenst de hiërarchie
En krijgt, een gelukkig leven
Want elke engel is jaloers
God is zelfs platvloers
Maar leg het vuur nooit aan mijn schenen
Leg het antwoord nooit in mijn mond
Want al die kracht is snel verdwenen
Mijn cirkel blijft angstig rond
En ik gooi mijn huid zo weer af
Als mensen blijken, oneerlijk en laf
Jij kent mij helemaal niet
Jij ziet wat iedereen ziet
Maar voor nu heb ik het beste met je voor
-I'm settling the unsettled score-
Met een hart vol van mededogen
Ook al heb je dan gelogen
Ik ben ook geen God van Gehoor
Maar leg het vuur nooit aan mijn schenen
Want mijn Magie valt niet uit te lenen!
En jij, jij bent ook zo verdwenen
In mijn ongrijpbare spoor