Vrienden zeggen me dat ik stom bezig ben,
Ik ben een 2e keus voor jou.
Je ligt momenteel in scheiding van je vorige geliefde,
En ziet nog niet in hoeveel ik van je hou.
Ooit waren wij samen gelukkig!
Maar toen kwam zij,
Hoewel jullie verder samen gingen,
Bleef je wel al die tijd contact houden met mij.
Al vrij gauw wist ik dat het niet helemaal goed zat,
Je klonk nooit gelukkig als je wat tegen mij zei,
Jullie trouwden samen, want dat werd verwacht.
Maar trouwen voelde raar zei je tegen mij!
Nu een dik jaar later,
Is de scheiding in volle gang.
Zij hield niet meer van jou,
De hele situatie maakt jou kwetsbaar en bang.
Nu komen we steeds weer dichterbij elkaar,
Het geeft me hoop op een toekomst samen met jou,
Ooit waren wij heel gelukkig samen,
En na al die tijd hou ik nog steeds heel veel van jou!
Misschien wordt ik inderdaad jou 2e keus,
Maar is dit dan zo fout?
Ik wil gewoon met jou samen gelukkig worden
2e keus of niet, het belangrijkst is dat je van me houd!