Je warme handen,
je bezorgdheid over mij,
maar waarom dan mama,
waarom zijn die nu ineens voorbij?..
Je glimlach,waar ik zo blij van werd,
zal ik die ooit nog zien,
waarom ging het mis dan mama,
vind je dat ik dit verdien?..
Samen liedjes zingen,
samen gingen we overal heen,
maar waarom dan mama,
laat je mij zomaar alleen?..
Je was altijd mijn alles,
jij was mijn leven,
maar waarom dan mama,
heb ik je nooit genoeg liefde terug gegeven?..
Kun je alles na 15 jaar zomaar achter je laten,
en doet je dat dan echt geen verdriet,
waarom mama,
zeg het me,want ik weet het niet...