Warmte, waar ben je heen
Je verlaat me, ik lijk alleen
Liefde, waar ben je gebleven
Je raakte me, te kort, maar even
Vertrouwen, waar ben je nou
Je verried me, daar in de kou
Geweten, wat hield dat ook alweer in
Je leidde me naar het eindeā¦.
Maar ontnam me een nieuw begin