Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Wil je graag eens bij mij zijn
Wil je graag eens bij mij zijn
Op de dag van Valentijn
Dan is dat een prachtig idee
Maar brengt een bloemetje mee
We spreken af op het plein
Al bij die liefdesfontein
Waar koppeltjes gans gedwee
Samen zitten twee per twee
Kussen dat vind ik zo fijn
In schaduw of zonneschijn
Als je mij volgt heel gedwee
Vind ik je spelend okay
Tussen rozen en jasmijn
Wat voel ik mij toch zo klein
Op jouw grote liefdes zee
Vol geluk en gans te vree
Reacties op dit gedicht
Vermeersch Jean-Paul vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Vermeersch Jean-Paul
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
06 februari 2008
Thema's:
[Valentijn]
[Liefde]
[Verlangens]