Een hand
Een knuffel
Een kus
Draaiend over de dans vloer
Kleren zo luchtig
Om ons lichaam heen
Ze lijken te verdwijnen
Bij elke noot van de piano
De dagen en nachten
Lijken voorbij te vliegen
Met jou
Op weg naar geluk
Op weg naar de romance
Van je dromen
Een hand in je zij
Strelend
Op weg naar de nacht
Waarvan iedereen maar van kan
Dromen
Een kus
Een knuffel
Een hand
Dag, dag
Mijn lieve chat.