Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Weer klein zijn
Ik hoopte dat ik me kon herinneren
Hoe ik was in de tijden
Dat ik nog niet besefte
Wat er met mij aan het gebeuren was
Of ik een voorgevoel had
Van de toekomst die mij stond te wachten
Zou ik toen al zo verlangen
Naar de dag dat ik er niet meer was
Ik vraag me af waarom
Je als kind nog niets afweet
Van de ellende die voor je staat
Waarom je plezier dan plots overgaat
Je leeft de hele tijd in fantasie
Verlangt er naar om groot te zijn
Maar waarom wil ik dan weer klein zijn
Nooit weten wat de toekomst zal brengen
Reacties op dit gedicht
ijsprinses_ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Allysson
:
Woensdag, oktober 13, 2010 21:51
zooo herkenbaar!
Over dit gedicht
Auteur:
ijsprinses_
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
06 februari 2008
Thema's:
[Angst]
[Bedrog]
[Heimwee]