Hallo mijn lief zoeteke,
Deze kaart is speciaal voor jou omdat ik van je hou.
We zijn nu al 2 jaar samen, ik kan het niet geloven dat het al 2 jaar is. Vooral omdat ik nog altijd evenveel van je hou als toen ik je voor het eerst ontmoette. Het is een herinnering dat ik nooit zal vergeten. Ik was doodsbang die dag omdat ik dacht dat ik niets ging kunnen zeggen, maar vanaf het eerste moment wist ik dat het goed zat, we zeiden "hallo" en begonnen te praten, voor we het wisten was het tijd om terug naar huis te gaan. Nu 2 jaar later ben ik heel blij dat ik jou heb leren kennen.
We hebben alletwee wel vervelende kantjes maar die neem ik er graag bij.
Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen en dat we kunnen gaan samenwonen en een gezinnetjes starten.
Ik hou van jou met heel mijn hart
veel liefs
je schatje
xxx