Loterij!
Won ik maar de loterij.
Kon ik hier alsnog blijven wonen.
Zou ik haar afkopen.
Voel me door haar toch zo bedrogen!
Waarom hebben we ooit dit huis gekocht
Omdat we ruimte/vrijheid hebben gezocht.
Daar heeft ze nu dan ook echt voor gekozen.
Maar ik, ik mag bloeden.
Bloeden, omdat zij is weggegaan.
Ver bij mij vandaan.
Met alles wat ik had, mijn hart.
En meer kon ik haar niet schenken.
Ooh, wat doet dat pijn.
Rond te lopen zonder hart.
Een hart dat klopte alleen voor haar.
Mijn hart is weg, gestolen, meegenomen door haar.