Een vreemd gevoel
Ik heb een vreemd gevoel
En dat komt door jou
Ik kan niet uitleggen wat ik bedoel
Wat moet ik nou?
Ik had mezelf voorgenomen
Voorlopig alleen te zijn
Maar nu zie ik lichtstralen door de bomen
en wil ik bij nou zijn
Waarom heb ik dit gevoel?
Begin ik van jou te houden?
Je begrijpt hopelijk wat ik bedoel
Wat is dit?
Ik moet het je zeggen
maar ik durf het niet
Ik moet het je uitleggen
Maar ik weet niet of jij wat in mij ziet!
Dit gevoel komt door jou!
Het is jou schuld
Dat ik van jou hou!
*,,Hanneke,,*