Wanneer ik naar je lach,
straal je een warmte uit die niet te beschrijven valt,
als je zegt wat je van me vind, krijg je me helemaal stil,
je weet dat ik je leuk vind en ik weet jij mij,
we stralen het uit we zijn nu al een verliefd stel,
de juiste blik op het juiste moment,
mooie, lieve woorden die ons dichter na elkaar toe brengen,
je armen om me heen, laat mij beschermd voelen,
klein kusje laat mij zie dat jij om me geeft,
alles wat we samen zien, alles wat we samen beleven, en alles wat wij samen delen,
je geeft mij iets wat ik al die tijd heb gemist in mij leven.