Gapen, Geeuwen
Poezen schreeuwen
Frans ontbijt
Geeuwen, rekken, gapen
Mij verslapen
Het is tijd
Een Kruidenthee of elf
Jointjes wijd verspreid
Lilpappend kijk ik naar mezelf
Mijn haar gestileerd
Mijn hand bezeerd
Kots opgeruimd
Afwas weer verzuimt
Hop! Hop!
Wassen
Stop! Stop!
Eerst plassen
Hup! Hup!
Harde waterstraal
IJskoud ditmaal
Afdrogen
Stof gezogen
Was gedaan
Op straat gestaan
Om door te gaan
Eten halen
Avondeten koken
Echt niet
Ben weer teruggekropen