Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
het verleden
In het verleden
ben ik erg gekwetst
jij begrijpt mij
tenminste dat is wat je zegt
sinds ik jou ken
ben ik weer vrolijk en blij
je hebt het zelfvertrouwen
teruggegeven aan mij
maar waarom
ben ik dan zo bang
bang dat wat jij nodig hebt
ik je niet geven kan
bang dat het verleden
zich zal herhalen
dan komen weer
al die vragen en verhalen
misschien heb ik
niks om bang voor te zijn
toch voel ik
me heel erg klein
ik wil graag gelukkig zijn
met jou
maar straks sta ik
weer buiten in de kou
ik weet dat ik
door moet met mijn leven
en blij moet zijn
met wat jij mij kunt geven
soms blijven mijn gedachten
hangen in het verleden
dan denk ik
niet meer aan het heden
aan wat ik
heb met jou
en hoeveel ik
van je hou
Reacties op dit gedicht
yvonne vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Gerda
:
Woensdag, juli 17, 2002 19:01
Ik weet wat je voelt, maar ga helemaal voor de nieuwe relatie! vecht voor de toekomst!!!
Het lukt je wel!
Liefs Gerda
sami
:
Zaterdag, maart 09, 2002 13:15
yvonne dat is een heel mooi gedicht ik zie me zelf daar in terug. echt meiske veel succes xxx
Over dit gedicht
Auteur:
yvonne
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
09 maart 2002
Thema's:
[Verliefd]
[Relatie]
[Teleurstelling]