Wanneer het leven zwaar is
Alle wilskracht, verdwenen uit je hart
Hoe zwaar het leven ook mag zijn
er is meer, dan alleen maar pijn
Wanneer je niet meer verder kan gaan
omdat er niks meer voor te leven is
Bedenk dan, ik geeft nooit op
ook al gaat het een keer goed mis
Wanneer je vol vragen zit
Vragen over het leven
Waar je geen antoord op vinden kan
Wacht, tot dat je antwoorden worden gegeven
Wanneer je het leven ziet als een pijn
''Geef nooit op''
Ook al is het leven soms niet fijn
Er is altijd wel iets om voor in leven te zijn