na 1 keer had ik het ook wel geweten
had het een plek gegeven,
en was het een beetje aan het vergeten
het lijkt wel of alles zich herhaald
mijn zelfvertrouwen tot nulpunt gedaald
had gehoopt dat het nooit meer zou hehalen
maar het gebeurt dus meerdere malen,
waarom,, ik vraag me steeds af;waarom
ik draai me om
want ook als ik niet kijk,
weet ik wat er gebeurt
wat heb ik fout gedaan,
ik ga verder,maar blijf toch stilstaan
het maakt me langzaam helemaal kapot
maar ik ga verder, met een glimlach
op mijn gezicht en mijn gevoel op slot!